Klantervaringen

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn hier graag eerlijk over. Op Google kunt u in de onafhankelijke en persoonlijke reviews lezen wat de klantervaringen zijn van anderen.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze diensten? Laat (ons en) anderen dan weten hoe u dit ervaren heeft door zelf een review achter te laten bij Google Reviews.

Selecteer hieronder de locatie waarvan u klantervaringen wilt lezen of waarbij u zelf een beoordeling wilt achterlaten.

De Volvo V60 tijdelijk met gratis motor-upgrade
13-07-2022

De Volvo V60 tijdelijk met gratis motor-upgrade

Kies voor een nieuwe rijervaring met de Volvo V60. Al vanaf € 47.495 rijdt u de zuinige B3 mild hybrid. En tijdelijk krijgt u een gratis motor-upgrade
ter waarde van € 2.500. Dus een zwaardere motor, voor dezelfde prijs. Een ander voordeel is de gunstige levertijd. Kom langs of maak een afspraak.

In de Volvo V60 ervaart u de superieure afwerking, het veelgeprezen zitcomfort en geniet u van het perfecte geluid. Ook is de V60 uitgerust met het innovatieve Google Infotainment systeem! Zo maakt uw nieuwe Volvo V60 rijden tot een rijbeleving. U bent van harte welkom.

Gratis upgrade geldt alleen als korting op de motorvariant bij een gelijk uitrustingsniveau. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg voor meer informatie www.volvocars.nl.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.