Klantervaringen

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn hier graag eerlijk over. Op Google kunt u in de onafhankelijke en persoonlijke reviews lezen wat de klantervaringen zijn van anderen.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze diensten? Laat (ons en) anderen dan weten hoe u dit ervaren heeft door zelf een review achter te laten bij Google Reviews.

Selecteer hieronder de locatie waarvan u klantervaringen wilt lezen of waarbij u zelf een beoordeling wilt achterlaten.

De toekomst met lidar
06-10-2022

De toekomst met lidar

Zicht verder dan het menselijk oog

Dankzij radars, camera's en ultrasone sensoren scant het geavanceerde lidar-systeem voortdurend de omgeving vóór het voertuig, om een driedimensionaal beeld van de omgeving te krijgen. Het systeem kan zo dingen zien die u niet ziet, en bereidt uw auto voor op veilig autonoom rijden.

Een veiligheidsschild van 360 graden

Lidar biedt veiligheid in getallen: 5 radars, 8 camera’s en 16 ultrasone sensoren. De sensoren worden aangestuurd door de modernste software en zijn zo ontworpen dat ze samen een veiligheidsschild creëren. Elke sensor ondersteunt de andere, zodat u zich veilig voelt en controle ervaart.

Klaar als u dat niet bent

Ook goede bestuurders zijn soms niet op hun best. Ons systeem begrijpt bestuurders. Het zorgt voor een veiligheidsschild waarvan u niets merkt tot u het nodig hebt. Twee sensoren in de auto en een capacitief stuur geven informatie door aan een algoritme, dat ook communiceert met de sensoren aan de buitenzijde van uw auto. Het systeem detecteert zo wanneer u afgeleid of slaperig bent en wanneer het moet ingrijpen om u te ondersteunen.

Houdt iedereen aan boord in de gaten

De radars van het interieur scannen de hele binnenkant van de auto, van de voorstoelen tot de bagageruimte. Het nieuwe sessorsysteem voor inzittende is bedoeld om te voorkomen dat iemand per ongeluk wordt achtergelaten in een mogelijk gevaarlijke situatie. We waarschuwen u als u per ongeluk dreigt een slapend kind of een duttende hond in de auto op te sluiten. Het klimaatsysteem in de auto zorgt ervoor dat het risico op onderkoeling of oververhitting wordt verminderd.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.