Brand in vestiging Veghel
26-07-2021

Brand in vestiging Veghel

In de nacht van vrijdag 12 april jl. op zaterdag 13 april jl. is er brand geweest in onze vestiging in Veghel. Daarbij is de hele werkplaats verloren gegaan en is er rookschade in de showroom ontstaan. Dit heeft ons bedrijf, maar ook onze medewerkers erg geraakt. Toch kijken wij graag verder richting de toekomst.

De showroom in Veghel aan de Mountbattenweg blijft gewoon geopend. U kunt hier terecht voor het maken van een proefrit en de aanschaf van een Volvo. U kunt ons bereiken via het gebruikelijke telefoonnummer 0413-254000 of via e-mail: vosveghel@vosautobedrijven.nl.

De werkplaats moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Voor spoedreparaties aan uw Volvo kunt u terecht in onze vestigingen in Oss (nummer 0412-623555), Zaltbommel (nummer 0418-515172) of Gorinchem (nummer 0183-620577).

Voor onderhoud, apk en schadeherstel helpen wij u graag vanuit onze vestiging in Oss. U kunt online een afspraak maken via onze online afspraken module of u kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Wanneer u al een werkplaatsafspraak gepland heeft staan in Veghel, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om dit om te zetten naar onze werkplaats in Oss. Hier vindt u de bij u vertrouwde gezichten uit Veghel.

Wij zijn erg blij met u als relatie en zijn u ook graag in de toekomst van dienst. Wij gaan de vestiging in Veghel dan ook weer helemaal opbouwen. Daarbij zal de werkplaats direct zo ingericht worden dat hij voldoet aan alle wensen en eisen voor de toekomst.

Wel begrijpen wij dat dit ook voor u enige hinder met zich meebrengt. Neemt u zeker contact met ons op, zodat wij met u mee kunnen denken. Wij hopen op uw begrip, zodat wij samen aan een mooie toekomst bouwen!

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers van Vos Autobedrijven.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.