Klantervaringen

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn hier graag eerlijk over. Op Google kunt u in de onafhankelijke en persoonlijke reviews lezen wat de klantervaringen zijn van anderen.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze diensten? Laat (ons en) anderen dan weten hoe u dit ervaren heeft door zelf een review achter te laten bij Google Reviews.

Selecteer hieronder de locatie waarvan u klantervaringen wilt lezen of waarbij u zelf een beoordeling wilt achterlaten.

Bestel snel uw nieuwe Volvo
20-04-2022

Bestel snel uw nieuwe Volvo

Vanuit de media is er veel nieuws rondom het tekort aan chips in de auto industrie en het effect hiervan op de levertijd. Maar dat betekent niet dat u niet alvast uw nieuwe Volvo kunt samenstellen en bestellen. Sterker nog: u doet er goed aan om snel uw nieuwe Volvo te bestellen. Op deze manier kunnen we inspelen op de levertijd van uw auto en zorgen dat uw nieuwe auto zo snel mogelijk geleverd wordt. Zo maken we de levertijden niet nog langer.

Bovendien informeren we u graag over alle details van onze auto’s. We willen dat uw Volvo perfect bij u past. Laat u door ons adviseren en we garanderen u dat u nog altijd plezier zult hebben van uw nieuwe auto.

En geef het maar toe: een nieuwe Volvo bestellen is toch altijd een feestje?

Leasecontract

Heeft u een leasecontract? Dan adviseren wij u om zeker op tijd contact met ons op te nemen. We kunnen direct de mogelijkheden bespreken en kijken welk opties het beste aansluiten bij uw persoonlijke situatie.

Volvo C40 Recharge

Volledig elektrisch, een rijbereik van 444km en premium features voor media en audio. Het zijn slechts enkele kenmerken van deze stijlvol ontworpen crossover. Een Volvo die ongekend veel rijplezier geeft.

Volvo XC40 Recharge Pure Electric

Onze volledig elektrische SUV. De XC40 is ontworpen voor u. Met een krachtige vierwielaandrijving, rijbereik van ruim 420 kilometer en de allernieuwste technologieën geniet je op een duurzame manier van alle luxe die Volvo te bieden heeft.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.