Polestar Engineerd Optimalisatie nu extra voordelig

Polestar Engineerd Optimalisatie nu extra voordelig

Optimaliseer uw rijervaring

Uw Volvo V40 is gemaakt voor veilig en puur rijplezier. En dat kunt u nu naar een nog hoger niveau tillen. Met meer trekkracht, meer souplesse en meer controle. Allemaal dankzij Polestar Engineered Optimalisatie.

Een Performance pack dat meer motorvermogen en koppel combineert met geavanceerde aandrijftechniek. Daarmee beheerst u de auto nog beter en zit u zelfverzekerder achter het stuur.

Polestar Engineered Optimalisatie geeft uw Volvo meer power als het erop aankomt:

  • Sneller en veiliger inhalen
  • Moeiteloos rijden in de bergen
  • Meer trekkracht bij rijden met een caravan of trailer

Zo werkt het

Meer motorvermogen

De Polestar Engineered Optimization betekent twee verbeteringen aan de motor: meer motorvermogen en een verbeterde gaspedaalrespons. Gecombineerd zorgen deze verbeteringen ervoor dat uw geoptimaliseerde Volvo sneller accelereert, ook omdat het gaspedaal gevoeliger op uw bewegingen reageert. Dit zorgt voor een snellere auto en meer rijplezier.

Snellere versnellingsbak

Met de optimalisatie-upgrade reageert de versnellingsbak sneller op uw bewegingen. De functies maken gebruik van het verhoogde motorvermogen en genereren meer effect in het middenbereik, daar waar u het meest in rijdt.

Verbeterde AWD-koppelverdeling

Dankzij de verbeterde koppelverdeling via de AWD (vierwielaandrijving) levert de auto meer koppel aan de achterwielen. Dit zorgt voor meer grip bij het wegrijden en het nemen van bochten.

Prestaties op een hoger niveau

Bij performance draait het om de details. Daarom hebben de Polestar ingenieurs de gehele aandrijflijn verbeterd en ervoor gezorgd dat deze in perfecte harmonie werkt. De motor genereert meer vermogen, de snellere versnellingsbak benut dit vermogen effectiever en de AWD zorgt ervoor dat een groter deel van het vermogen naar de achterwielen gaat.

Deze combinatie van meer vermogen, acceleratie en koppelverdeling komt niet alleen de auto ten goede. Ook de bestuurder profiteert hiervan. Om zelfverzekerd te kunnen rijden, moet u op uw auto kunnen vertrouwen. Een auto die reageert op uw input. Een auto die op een hoger niveau presteert. Wanneer u de Polestar Engineered Optimization activeert, ervaart u het verschil. Zo kunt u bijvoorbeeld niet alleen sneller en intuïtiever andere auto’s inhalen en bochten nemen, maar beleeft u ook meer rijplezier!

Behoud van alle voordelen

De originele garantie en onderhoudsintervallen die gelden voor uw Volvo, blijven ongewijzigd. Ook verandert er niets aan het brandstofverbruik en de CO2 uitstoot van uw Volvo. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat u enthousiast zult zijn over Polestar Engineered Optimisation. Evenals al die andere Volvo-rijders die u al voor gingen. We zijn zelfs zo overtuigd van dit product dat we een tevredenheidsgarantie geven (vraag naar de voorwaarden).

Tijdelijk in prijs verlaagd!

De Polestar Engineered Optimisation is tijdelijk in prijs verlaagd. Maak daarom voor 31 januari een afspraak voor de installatie en profiteer van € 100,- of € 300,- voordeel.

Modeloverzicht

Model 2005 - 2009: € 595,-
C30
S40
V50
C70
V70
XC70
S80
XC90 (t/m 2015)

 


Dus wilt u nog meer rijplezier van uw Volvo V40? Wij verwelkomen u graag in onze werkplaats!. De installatie duurt slechts een klein uurtje. Onder het genot van een kopje koffie kunt u plaatsnemen in onze gezellige zithoek en erop wachten.

Deze actie is geldig t/m 31 januari 2024.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.