Lente- en zomeracties bij Volvo

Lente- en zomeracties bij Volvo

Maak uw auto klaar voor de lente en zomer en profiteer van onze kortingen op fietsdragers, zomerwielen en handige lifestyle-accessoires.

Korting op fietsdragers

Laat de lente en zomer niet aan u voorbijgaan zonder te genieten van de prachtige natuur op de fiets. Bij Vos Autobedrijven kunt u nu profiteren van 15% korting op onze fietsdragers voor op de trekhaak, nu verkrijgbaar voor slechts € 595. Of kies voor het Bicyclepack, inclusief lastdragers en fietsdrager(s) op het dak, met 20% korting. Wij informeren u graag over welke fietsdrager geschikt is voor uw auto en uw fiets(en).

*Deze actie is geldig t/m 31 augustus.

Nieuwe zomerwielen

Een nieuwe set originele zomerwielen (band + velg) geeft uw Volvo niet alleen een verrassend nieuwe uitstraling, maar garandeert ook een veilige wegligging. Bij Vos Autobedrijven helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze en zorgen we voor de juiste wielen voor uw Volvo. Profiteer nu van 20% korting op een complete set.

*Deze actie is geldig t/m 30 juni 2023.

Lifestyle to go

Geniet van een heerlijke lunch tijdens uw lentetocht met onze handige Lifestyle to go-set. Deze complete lunchkit is gemaakt van biologische materialen en de thermobeker is geïsoleerd om uw drankje tot wel 6 uur warm te houden. Bestel de Lifestyle to go-set nu en maak uw lentetocht nog leuker.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.