Klantervaringen

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn hier graag eerlijk over. Op Google kunt u in de onafhankelijke en persoonlijke reviews lezen wat de klantervaringen zijn van anderen.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze diensten? Laat (ons en) anderen dan weten hoe u dit ervaren heeft door zelf een review achter te laten bij Google Reviews.

Selecteer hieronder de locatie waarvan u klantervaringen wilt lezen of waarbij u zelf een beoordeling wilt achterlaten.

Extra inruilwaarde dieselauto's
06-03-2023

Extra inruilwaarde dieselauto's

Heeft u een dieselauto en bent u van plan om een nieuwe auto te kopen? Dan hebben we goed nieuws! Tijdelijk ontvangt u extra inruilwaarde voor uw dieselauto.

Als u ervoor kiest om uw auto in te ruilen bij aankoop van een nieuwe Volvo, ontvangt u standaard een inruilwaarde van € 1815,00 (incl. btw). Maar met onze actie krijg je bij het inruilen van een dieselauto nu maar liefst € 2420,00 (incl. btw) inruilwaarde, ongeacht het merk, de kilometerstand of de leeftijd van uw huidige auto.

Door te kiezen voor deze inruilactie wordt het overstappen naar een benzine, (mild) hybride of volledig elektrische auto aantrekkelijker dan ooit tevoren! Hiermee investeert u niet alleen in een beter milieu, maar ook in uw eigen portemonnee op de lange termijn.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag persoonlijk advies? Maak dan een showroom afspraak of vraag een proefrit aan. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat.

Wacht niet langer en profiteer nu van deze fantastische inruilactie voor dieselauto's bij Vos Autobedrijven!

*De actie is geldig t/m 19 april 2023 en alleen geldig bij aankoop van nieuwe Volvo modellen. Lease auto's uitgesloten van de actie.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.